AKTOR: Tronsonul din autostrada Sebeş – Turda va fi livrat până la vară

Marea divizie a grupului de construcții ELLAKTOR mai informează că, pentru Lotul 3 din Centura Bucureştiului, construcţia ar trebui să înceapă până la sfârşitul lunii mai.

AKTOR şi-a luat angajamentul că tronsonul din autostrada Sebeş – Turda va fi livrat până la vară, în timp ce construcţia Lotului 3 din Centura Bucureştiului ar trebui să înceapă până la sfârşitul lunii mai 2021.

Comunicarea din partea companiei survine ca urmare a videoconferinţei de luni dintre Dl. Christos Panagiotopoulos, preşedintele executiv al AKTOR şi Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii din România.

Mai mult, s-a menţionat faptul că lucrările continuă fără oprire în staţia Ilteu şi la tunelele pentru proiectul Gurasada.

Asta în timp ce în regiunea Braşov două proiecte majore sunt în lucru: calea ferată Braşov – Sighişoara, care progresează, respectiv Lotul 2 pentru care compania urmează să primească patru freze pentru tunele.

S-a luat notă că Aktor a livrat recent proiectul Baia Mare – Sighetu Marmaţiei.

Determinarea cooperării şi dorinţa comună în ceea ce priveşte aspectele strategice au fost reconfirmate în cursul recentei videoconferinţe.

Despre AKTOR

Fiind divizie a grupului de construcții ELLAKTOR și a celei mai mari filiale a acestuia, AKTOR are o prezență internațională în domeniul infrastructurii, oferind servicii diversificate în domeniile Construcției de Infrastructuri, Construcții și Proiecte Industriale, Parcuri Fotovoltaice, Managementului de Carieră, Facilități Tehnice și Management de Proiect.

Proiectele emblematice ale infrastructurii AKTOR în Grecia și în străinătate includ Linia 2 a metroului din Atena, Muzeul Acropolei, Podul Rio-Antirrio, Linia de Aur a metroului din Qatar, Stația de Epurare Atena a Apelor reziduale din Psyttalia, precum și proiectele în derulare ale metroului din Thessaloniki, proiectul Faliro Bay Revamp dar şi multe alte proiecte de amploare.