Bega Group a finalizat construcția hotelului Ibis Timișoara City Center

Bega Group a investit 10 milioane de euro în construcția hotelului Ibis Timișoara City Center, potrivit Adevărul. Unitatea a fost deschisă în această lună, după doi ani de lucrări. Hotelul economic, situat pe strada Circumvalaţiunii 8-10, pe fosta platformă Timco, are 200 de camere şi introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ Ibis Square.

“Ibis Timişoara City Center este una din investiţiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este şi o dovadă de încredere în potenţialul turistic al oraşului Timişoara. Suntem convinşi că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, oraşul nostru va deveni o destinaţie turistică recunoscută în ţară şi în străinătate. Parteneriatul cu Accor ne oferă acces la o reţea profesională de furnizori, know-how operaţional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultură organizaţională bazată pe grijă şi atenţie, cea mai dinamică reţea de canale de marketing şi distribuţie, precum şi la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalităţii”, a declarat Emil Cristescu, vice-preşedinte al Bega Grup, citat de Adevărul.

Afiliat la reţeaua Ibis, hotelul este operat printr-un contract de management de către Accor. “Avem mare încredere în potenţialul turistic al Timişoarei ca destinaţie de agrement şi city break. Este un oraş foarte bine poziţionat, uşor accesibil cu maşina din 10 capitale europene. Suntem implicaţi activ în identificarea de soluţii pentru promovarea Timişoarei ca destinaţie turistică. Noul concept Ibis Square, pe care îl lansăm acum, răspunde foarte bine noilor cerinţe ale clienţilor, iar echipa valoroasă pe care am format-o în jurul hotelului îl va transforma în curând într-unul dintre cele mai vibrante şi creative locuri din oraş”, a spus Călin Ile, director general Ibis Timişoara City Center.

Ibis Timisoara oferă 200 de camere, conectate, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spaţioase şi paturi extrem de confortabile. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiştii tineri şi familiile şi oferă, de asemenea, cinci camere pentru oaspeţii cu mobilitate redusă.  Hotelul a implementat complet eticheta All Safe by Accor şi întâmpină în deplină siguranţă oaspeţii şi localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferinţe şi alte spaţii de lucru şi relaxare.     Designul Ibis Square este flexibil, modular şi modern. Lobby-ul nu mai este legat de funcţiile sale tradiţionale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spaţiu de divertisment, relaxare, coworking şi întâlniri.

Ibis Timişoara va oferi şi o zonă multifuncţională de sport şi relaxare, cu biliard, ping-pong şi sală de gimnastică, precum şi alte două săli de conferinţe, situate la nivelul subteran.     Hotelul beneficiază şi de o parcare exterioară, de 90 de locuri.