Schneider Electric s-a clasat pe locul 4 în Gartner’s Top 25 Supply Chain Award

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, s-a clasat pe locul 4 în topul anual al lanțurilor de aprovizionare corporative Gartner.

Schneider Electric se clasează pentru a 6-a oară în Top 25, iar acest lucru subliniază eforturile constante ale companiei de a-și consolida și digitaliza operațiunile din lanțul de aprovizionare.

Această distincție vine pe fondul unui an dificil: managerii lanțurilor de aprovizionare din întreaga lume au fost nevoiți să gestioneze perturbările provocate de pandemie, precum și o serie de dezastre legate de vreme, de multe ori fiind în postura de a se adapta rapid și de a regândi operațiunile și modalitățile de lucru tradiționale, ca răspuns la circumstanțele care se schimbau rapid.

Acest clasament anual Gartner identifică liderii din domeniul lanțurilor de aprovizionare și evidențiază cele mai bune practici ale acestora, punctând în mod special lanțurile de aprovizionare care demonstrează alinierea cu cele trei macro-tendințe ale organizații integrate orientate către atingerea obiectivelor,  organizații care generează transformări și promovează digitalizarea pe lanțurile de aprovizionare.

La începutul acestui an, Schneider a fost recunoscut de Corporate Knights drept cea mai sustenabilă companie din lume și a anunțat accelerarea angajamentelor sale ESG și a obiectivelor puternice pentru 2025 de reducere a CO2 cu ajutorul clienților săi și ecosistemul partener.

Despre Schneider Electric

 La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologieprin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului. Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii. Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.