Samaa a investit 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo din Neptun

Grupul Samaa a investit peste 3 milioane de euro în renovarea hotelului Apollo din Neptun, care devine family resort. După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obţine clasificarea de 4 stele.

”Staţiunea Neptun este, în ultimii ani, în plină dezvoltare, iar multe hoteluri au fost renovate. Dacă staţiunea Mamaia este renumită pentru cluburi, pentru distracţie şi pentru viaţa de noapte, Neptun se remarcă drept un loc ideal pentru familiile cu copii. Turiştii au aici la dispoziţie un Luna Park, parcul de aventură Paradis Land, multe magazine şi restaurante precum şi o plajă de calitate, cu o suprafaţă de 5.000 mp. Astfel că Neptun redevine perla Litoralului românesc pentru familii iar alături de staţiunile vecine Olimp şi Jupiter, această zonă îşi recapătă faima de ‘hub’ al familiştilor”, anunţă grupul.

Grupul Samaa Hotels a alocat peste 3 milioane de euro pentru modernizarea hotelului Apollo Neptun, de 3 stele, şi a refăcut camerele, faţada, recepţia, restaurantul cu sistem a la carte, alături de o piscină imensă cu sistem de hidromasaj. De asemenea, complexul, situat la 500 de metri de plajă, a devenit un family resort foarte accesibil ca tarife. După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obţine clasificarea de 4 stele.