Crosspoint Real Estate, partener în procesul de vânzare al noului proiect rezidențial al Novum Business Invest

Novum Business Invest a demarat în această toamnă construcția unui nou ansamblu rezidențial în vestul Capitalei – Novum 56 – proiect cu o investiție estimată la aproximativ 90 mil. euro. Partener în procesul de vânzare al dezvoltatorului este compania Crosspoint Real Estate.

„Apreciem foarte mult parteneriatul nostru cu Novum Business Invest. Sunt convinsă că vom crea aici una dintre cele mai frumoase comunități din zonă, pentru că ne adresăm atât tinerilor la început de drum, cât și familiilor care își doresc fie o locuință nouă de calitate, fie un upgrade complet de locuire”, a declarat Oana Popescu, Associate Director, Residential Capital Markets, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Novum 56 va fi construit în două faze principale, iar prima fază are termen de finalizare Q4 2022 și termen de finalizare al vânzărilor Q4 din 2023. Aceasta va cuprinde un număr total de 704 apartamente, dintre care 165 sunt garsoniere, 396 sunt apartamente cu două camere și 143 sunt apartamente cu trei camere, precum și un număr de 867 locuri de parcare. Prețurile din Novum 56 pornesc de la 53.900 euro pentru garsoniere, 76.900 euro pentru apartamentele cu două camere și 102.900 euro pentru apartamentele cu trei camere, la care se adaugă TVA-ul. Întregul proiect va oferi locuitorilor săi și un parc dedicat lor, amenajat chiar în fața ansamblului rezidențial.

„Suntem bucuroși că ne putem continua munca din calitatea noastră de dezvoltator pe piața românească și că vom livra un proiect nou la standarde de calitate ridicate, într-o zonă importantă din Capitală. Avantajele locuințelor noastre sunt reprezentate de locațiile excelente și diverse, dar și calitatea superioară a finisajelor locuințelor la prețuri accesibile. Toate acestea pentru că ne dorim să contribuim, cu fiecare proiect, la un nou standard de locuire pentru comunitățile Novum.”, a declarat Alin Popa, Director General al Novum Business Invest.