Care este interesul cumpărătorilor de case pentru amenajarea unui lift interior?

Segmentul rezidențial premium și de lux al capitalei se află pe un trend ascendent, odată cu orientarea cumpărătorilor către locuinţe care oferă un standard ridicat de confort, prin dotări calitative şi facilităţi variate. Una dintre cele mai noi facilităţi care prezintă interes pentru clienţii imobiliari este dotarea locuinţei cu lift interior. O analiză imobiliară realizată de City Garden Residence, dezvoltatorul Bonton Luxury Villas, arată că 40% dintre cumpărătorii unei vile în ansamblul din nordul capitalei au ales opţiunea de instalare a unui lift în locuința achiziţionată.

Deși în general sunt privite ca o necesitate pentru clădirile comerciale și publice, ascensoarele servesc unui scop bine definit și în cazul proprietăților rezidențiale. Prezenţa unui lift îmbunătăţeşte funcționalitatea, siguranța, precum și valoarea unei case. Ansamblul Bonton Luxury Villas dezvoltat de City Garden Residence în zona Pipera, în spatele Școlii Americane, oferă viitorilor rezidenţi posibilitatea de a-și echipa vila cu lift din stadiu de construcție, o facilitate care prezintă un interes crescut în rândul clienților.

În calitate de dezvoltator cu experiență pe piața rezidențială, încercăm întotdeauna să întâmpinăm nevoile cumpărătorilor, prin facilități care să-i ajute să-și gestioneze mai eficient activitățile zilnice și să le asigure o experiență de locuire la standarde ridicate. Un lift interior este un upgrade practic pentru o vilă de dimensiuni mari, utilitatea sa depăşind ideea de obiect al luxului. Noi oferim suport complet clienților care îşi doresc această dotare, începând de la faza de proiectare și instalare, la mentenanța periodică, printr-un parteneriat cu un furnizor de top în domeniu”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence.