O asociere formată din trei companii va construi un parc sportiv în Codlea

Primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, a semnat contractul asocierea de firme Girosil Master Construct SRL- Modvest Construct 2000 SRL – O&M Edil SRL pentru construcția  Complexulului Recreaţional Maial, scrie Bună Ziua Brașov.

În Parcul Maial urmează să se construiască piscine acoperite, terenuri de tenis, patinoar și un restaurant. Valoarea contractului este de 14,4 milioane de lei, fără TVA, suma fiind mai mică decât cea estimată iniţial, respectiv 16,3 milioane lei, fără TVA.

„Conform contractului, constructorul va avea la dispoziţie 24 de luni pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor. Proiectul are două componente, respectiv una indoor şi cealaltă outdoor”, a transmis primarul  Cîmpeanu.

Mai exact, componenta indoor include două bazine de înot şi unul de recuperare, săli de recuperare şi alte spaţii destinate sportului de masă.

Tot aici vor funcționa două terenuri de tenis pentru sezonul cald, pentru că iarna acestea vor fi transformate în patinoar. De asemenea, va fi amenajat un loc de joacă pentru copii, dar şi alei, zone verzi, o pistă de skateboarding, pistă de biking şi o zonă pentru rolleri.