Șeful CFR Cluj, Neluțu Varga, ridică un bloc cu 3 etaje, lângă Sigma Center, Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a aprobat documentația pentru construirea unui bloc cu 3 etaje în cartierul Zorilor, lângă Sigma Center. Imobilul se va construi pe strada Șoimului 14-16-18, va avea un regim de înălțime S+P+3E, iar parcela este în suprafață de 1.667 mp, scrie Gazeta de Cluj.

Proiectant este A&A Studio Proiect, iar beneficiar este Compania de Informatică Aplicată – firmă deținută de patronul CFR Cluj, Neluțu Varga.

Corpul propus va avea regimul de înălțime –S+P+3E și va conține 16 unitati locative la nivelele parter, et. 1, 2, 3 și parcare auto+spații tehnice la subsol, astfel:
-la subsol- 20 locuri de parcare auto, spatiu depozitare/parcare biciclete, CT;
-la parter- 4 unități locative;
-la etaj 1- 4 unități locative;
-la etaj 2- 4 unități locative;
-la etaj 3- 4 unități locative;

În incintă, aleile auto și pietonale sunt dalate cu piatră,  spațiile verzi se vor amenaja prin inierbări și plantări de arbori și arbuști ornamentali. Accesul și ieșirea la/din parcarea auto se face din stradă prin intermediul unor rampe, sunt amenajate 20 de locuri de parcare la nivel subsol. Sistematizarea terenului în incintă se realizează prin pante ușoare și delimitări cu bordură între spațiile verzi și cele dalate.  Circulația auto si pietonală pe parcelă se face din str. Șoimului, aflată în partea nord-vestică a terenului.

PARCARE AUTO – 20 locuri –la subsol;
DEPOZITARE BICICLETE –  20 locuri –  la subsol.