Producatorul de mobila Lemet a investit 3 mil. lei in doua noi magazine

Lemet a deschis in această lună două noi magazine Lem’s in Miercurea Ciuc și Focsani. Cu aceste spatii, reteaua LEM’S detine o suprafată totală de retail, la nivelul intregii tări, de peste 66.000 de mp. Investitia pentru deschiderea celor două magazine Lem’s a fost de 3 milioane de lei.

In 2015, Lem’s isi continuă strategia de dezvoltare a retelei in tara, după ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a căror suprafată insumată depăseste 6.000 de mp. Dintre acestia 2.000 mp sunt doar in Bucuresti, capitala insumând acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tării. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua natională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintată in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acoperă o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate.