Gran Via va termina construcţia primelor blocuri de pe terenul fostei fabrici Electrotehnica

Dezvoltatorul Gran Via, cu capital spaniol, va finaliza anul acesta primele apartamente din cel de-al doilea proiect rezidenţial dezvoltat pe piaţa românească. Este vorba despre proiectul de pe terenul fostei fabrici Electrotehnica din Bucureşti, aflat la intersecţia bulevardelor Timişoara şi Lujerului, chiar peste drum de mallul Plaza România, scrie Economica.net.

Dezvoltatorul a anunţat recent pe site-ul propriu când vor fi finalizate primele două blocuri şi care sunt preţurile.

Gran Via are în construcţie pe acest teren, din care o parte a fost vândută în trecut către Lidl, care a şi ridicat aici un magazin, două blocuri dintr-un total de nouă clădiri.

Cel mai mic preţ pentru o garsonieră este de 40.500 de euro, la care se adaugă TVA de 5%. Tot cu TVA de 5% se vând şi apartamentele cu două camere, ale căror preţuri variază între 60.000 de euro şi 78.000 de euro. Apartamentele cu trei camere au preţuri ce ajung la 104.000 euro, iar cele cu patru camere costă 115.00 euro, la care sa adaugă TVA.
Gran Via a mai construit proiectul de locuinţe Timişoara 58, tot din Bucureşti, pe terenul fostei fabrici Frigocom. Acolo, compania a ridicat trei blocuri cu 243 de apartamente.