Schimbări la vârful CBRE în România. Consultanţii şi-au mărit şi suprafaţa închiriată în Europe House din Piaţa Victoriei

Într-o AGA de săptămânile trecute a CBRE Real Estate Consultancy, asociaţii au hotărât revocarea unui administrator, numirea altor doi dar au confirmat şi extinderea suprafeţei de birou cu circa 177 mp în Europe House, clădirea de pe Lascăr Catargiu, indică un document consultat de revista Constructiv.

Administratorul revocat este Philip George Emburey iar noii numiţi, pentru o perioadă de trei ani, sunt britanicul Duncan James Green (53 de ani) şi olandezul Marco Clemens Hekman (49 de ani). Astfel, compania va avea cinci administratori: Andreas Ridder, Răzvan Iorgu, Ovidiu Alexandru Ion şi cei doi nou numiţi.

CBRE România este una dintre cele mai importante agenţii care activează pe segmentele imobiliare din România ultimilor ani, alături de alţi mari jucători precum DTZ, JLL sau Colliers.

Printre tranzacţiile importante mai recente din portofoliul companiei amintim aici doar relocarea Carrefour pe 6.300 de mp în clădirea Skanska (Green Court Building B) sau închirierea de către Quehenberger Logistics a 18.000 mp în CTP – CTPark Bucharest West. La acestea se adaugă multe alte tranzacţii mai reduse ca amploare.