Isaran îşi măreşte cartierul rezidenţial ridicat pe câmpul de lângă cartierul Tractorul Braşov

Consilierii locali braşoveni au aprobat săptămâna trecută Planul Urbanistic Zonal pentru construcţia de noi blocuri pe strada Nicolae Labiş, situată între cartierele Tractorul şi Rulmentul, de către dezvoltatorul imobiliar Isaran, anunţă www.bzb.ro. Noile construcţii vor fi amplasate lângă un cartier rezidenţial ridicat de acelaşi dezvoltator.

În conformitate cu documentaţia depusă la Primăria Braşov, întocmită pe baza certificatului de urbanism, blocurile care ar urma să se construiască ar urma să aibă 10 niveluri, fiind proiectate două tipuri de imobile, respectiv cu demisol (subsol), parter şi 10 etaje, dar şi cu demisol (subsol), parter, 9 etaje şi un etaj retras. Procentul de ocupare a terenului (POT) este de maxim 40%, iar coeficientul de utilizare a terenului (CUT) este 4, respectiv suprafaţa construită desfăşurată a tuturor nivelurilor şi suprafaţa parcelei.

PUZ-ul prevede faptul că pentru fiecare apartament va fi amenajat şi câte un loc de parcare în interiorul parcelei deţinute de către dezvoltatorul imobiliar. Accesul către blocuri se va realiza din strada Nicolae Labiş, imobilele urmând să fie amplasate la 13,5 metri de axul acestei străzi şi la 54 de metri faţă de axul străzii principale, 13 Decembrie. Preţul unui apartament în blocurile amenajate de Isaran în zona Tractorul variază între 539 de euro/mp construit pentru un apartament cu două camere de 91,3 mp şi scade până la 466 euro/mp construit pentru un apartament cu patru camera de 171 mp, în conformitate cu datele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, conform sursei citate.