Omul de afaceri Alin Grasu investeşte 6 milioane de euro în Transilvania Residence din centrul Braşovului

Omul de afaceri Alin Grasu a anunţat că va ridica proiectul Transilvania Residence, situat în centrul Braşovului, investiţie ce se riducă la aproape 6 milioane de euro, conform www.bzb.ro. Proiectul, care va fi livrat în decembrie 2017, se anunţă a fi unul dintre cele mai bine amplasate ansambluri rezidenţiale din Braşov, în raport cu centrul oraşului.

Complexul va fi format din 3 clădiri, prima cu regim de înălţime S+P+M, iar celelalte două, cu dispunere pe S+P+4 etaje. Acestea vor cuprinde un număr total de 48 de apartamente, cu 1, 2, 3 şi 4 camere, ce se vor adresa atât end-userilor, cât şi persoanelor care vor să facă achiziţii în scop investiţional, conform surse citate. Cei care îşi vor lua locuinţe aici se vor bucura de privelişte către Masivul Tâmpa şi către Cetatea Braşovului.

„În momentul de faţă, clienţii interesaţi îşi pot rezerva apartamentul dorit, în baza unui contract de rezervare, iar, în luna aprilie, pot concretiza achiziţia efectivă, in baza unui antecontract. Deşi nu am demarat, încă, procesul de vânzare, 6 dintre cele 48 de apartamente sunt deja rezervate”, a declarat Alin Grasu, citat de www.bzb.ro .

Conform sursei, proiectul se diferenţiază de restul ansamblurilor rezidenţiale prin faptul că majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile sunt dotate cu suprafeţe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră în raport cu cel artificial. „Acest proiect se doreşte a fi unul bine targetat, locatarii urmând să fie persoane cu venituri upper-middle class, care pun accent pe privelişte, poziţionare în raport cu centrul oraşului şi, mai ales, pe nivelul de confort pe care-l oferă acest gen de locuinţă”, a a afirmat Grasu.