Maurer Imobiliare construiește alte 700 de apartamente în Avantgarden 3 Brașov

Compania Maurer Imobiliare, controlată de omul de afaceri Simon Maurer, va investi 22 de milioane de euro în faza a treia a proiectului rezidențial Avantgarden 3 Brașov, scrie www.bzb.ro. La finele acestui an va începe construcția celor 700 de noi locuințe locative.

„Am vândut peste 3.000 de apartamente în Avantgarden3, de aceea am decis începerea fazei a III-a a proiectului, scoțând pe piață încă 700 de unități locative”, a declarat Oana Păun, PR Specialist Maurer Imobiliare, citată de www.bzb.ro .

Proiectul se adresează familiilor tinere, care vor să fie departe de aglomerație și trafic, dar totodată la doar câteva minute distanță de centrul orașului. „Blocurile păstrează aceeași calitate germană, însă aduc noutatea regimului de înălțime de doar cinci etaje”, mai arată compania.

Apartamentele vor fi spațioase și luminoase, fiind ușor de mobilat și decorat. Pentru a putea face un tur virtual al locuințelor, cei de la Maurer Imobiliare au lansat și o aplicație, disponibilă în iOS și Android Market. „Avantgarden3 a devenit un oraș în miniatură este ca orașul din interiorul orașului”, declară Simon Maurer, CEO-ul Maurer Imobiliare.

Până în prezent, complexul rezidenșial Avantgarden 3 este constituit din 24 de blocuri, iar până la finele anului vor mai fi recepționate șase blocuri.