Care sunt avantajele folosirii țiglei metalice cu acoperire pe piatră naturală

Una din recomandările specialiştilor în domeniu pentru anul 2016 o reprezintă ţiglă metalică cu acoperire de piatră naturală. Este vorba despre un sistem de învelitori de top cu o rezistenţă deosebită ce se adaptează perfect oricărui tip de arhitectură.

Undeva în anul 1954, în Marea Britanie, s-a descoperit că dacă vrei să prelungeşti viaţa unui acoperiş pe baza de ţiglă metalică cel mai bine este să acoperi această structura cu bitum. Cine a fost cel care a ajuns la această concluzie? Neozeelandezul Lou Fischer, care odată întors în Nouă Zeelandă reuşeşte să producă primele ţigle metalice din lume, texturate, în cadrul AHI ROOFING.

AHI ROOFING de-a lungul timpului a îmbunătăţit constant procesul de producţie a ţiglei metalice texturată, a folosit în acest scop diverse tehnologii, dar şi tipuri de acoperire reuşind să-şi păstreze poziţia de lider mondial.

Ce are mai deosebit această ţiglă? În primul rând este vorba despre aspectul estetic. Piatra naturală întrebuinţată provine din munţii din Africa de Sud şi din Nouă Zeelandă, piatra măcinată ce se fixează apoi pe ţiglă metalică cu ajutorul răşinii acrilice. De ce s-a optat pentru acest gen de acoperire? Deoarece protecţia împotriva intemperiilor este mult sporită în acest caz, se reduce poluarea fonică, iar culoarea se păstrează pentru toată viaţă, deoarece piatră naturală nu se decolorează la acţiunea soarelui.

Țigla metalică cu acoperire de piatră naturală de la AHI ROOFING foloseşte aliajul brevetat Zincalume ce posedă caracteristici anticorozive, protecţie ridicată şi o barieră eficientă pentru ambele fete ale stratului de oţel. În comparaţie cu tablă galvanizată, acest tip de ţiglă metalică este de 6-9 ori mai rezistenţă, garanţia producătorului este de 50 de ani, iar durata de viaţă atinge chiar şi 80 de ani.

Sunt 7 profile cu modele tradiţionale şi o varietate impresionantă de culori ce se pot adapta oricărui stil arhitectural. În plus, acoperişul este ideal atât pentru casele de la câmpie, cât şi pentru cele de la mare sau de la munte fiind extrem de rezistent la acţiunile mediului înconjurător.

D