Dedeman a investit 11 milioane de euro într-un magazin nou, la Satu Mare

Dedeman, unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de retail de materiale de construcţii şi de amenajări interioare, va deschide vineri 29 iulie, magazinul din Satu Mare, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional. Situat pe str. Careiului, nr.81 magazinul, care dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă, se arată într-un comunicat de presă.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naţionale de tradiţie şi branduri celebre internaţionale sunt expuse, intuitiv şi complementar pe rafturile ce se întind pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp., incluzând o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedinte Dedeman.