CTP a început construcția celei de-a doua faze a parcului logistic CTPark Bucharest West

Dezvoltatorul și operatorul de parcuri logistice și industriale CTP a început lucrările la a doua fază a parcului logistic CTPark Bucharest West, care va cuprinde două clădiri cu o suprafață totală de 68.000 metri pătrați, investiția fiind estimată la 25 milioane euro. Construcția va fi finalizată în primăvara anului viitor.

Construcția va avea o înălțime de 12 metri, dimensiunea modulelor de 12m x 24m, structură de beton prefabricată şi o încărcare utila proiectată de minim 5 tone/mp. Conform oficialilor CTP citați de ZF, clădirile vor fi echipate cu sisteme de protecţie şi stingere de incendiu conform ultimelor norme, faţada va fi realizata din panouri sandwich iar intrările principale şi suprafeţele vitrate vor fi de tip perete cortină. Clădirile sunt proiectate şi vor fi certificate conform standard Breeam, fiind eficiente din punct de vedere energetic. Iluminatul va fi de tip LED cu senzor de prezenţă şi crepuscular, iar spaţiul de birouri include finisaje de cea mai bună calitate.

CTP a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în a doua parte a anului trecut, iar în primăvara acestui an a început lucrările pentru dezvoltarea suprafeței construite a parcului la 130.000 de metri pătrați, la care se vor adăuga următorii 68 000 metri pătrați.