Belgienii de la VGP încep construcția celui de-al doilea parc industrial și logistic în România

Compania VGP, din Belgia, va începe construcția, din această vară, la cel de-al doilea parc industrial și logistic din România, la ieșirea din Sibiu înspre Mediaș.

Proiectul belgienilor vizează o suprafață de teren de 80.000 de mp, situați în apropierea centurii ocolitoare a Sibiului, vizavi de breteaua de acces pe sensul Sibiu – Sebeș. Potrivit planurilor inițiale, cei de la VGP vor să finalizeze până în vara anului viitor un prim lot din acest proiect, lot care presupune o arie construită de 14.500 de mp, din care suprafața utilă este de 13.600 de mp. scrie www.turnulsfatului.ro. Halele industriale vor include și spații de birouri, încadrate la categoria A și care pot fi amenajate după specificațiile celor interesați. Proiectul belgian prevede alte două etape similare de dezvoltare a parcului de la Sibiu.

VGP deține în țara nostră parcul industrial de la Timișoara, pe un teren de 160.000 de mp, unde au fost ridicate spații de depozitare, de mică producție și administrative cu o suprafață de 70.000 de mp.

Prețurile de la care pot fi închiriate suprafețele industriale sau de birouri de la viitorul parc de lângă Sibiu pornesc de la 3,5 euro/mp. „Prețul este negociabil în funcție de suprafață și perioadă“, se arată în anunțurile celor de la PVG, prin care promovează parcul logistic de la marginea Sibiului.