S-a încheiat proiectarea Sălii Polivalente din Blaj

Proiectarea Sălii Polivanente din orașul Blaj, obiectiv de 2.000 de locuri, a fost încheiată și în perioada următoare se va contracta constructorul, scrie ziarulunirea.ro.

”Din această toamnă, sau cel mai târziu în primăvara anului viitor vor începe lucrările la acest obiectiv. Cred că aceste trei titluri obținute de Volei Alba Blaj au fost un element determinant pentru factorii de decizie de la nivel local și județean în ideea concretizării cât mai rapide a acestui deziderat. Sala se va numi Darko Arena (după Darko Zakoc, antrenorul Volei Alba Blaj, n.r.)”, a declarat Gheorghe Valentin Rotar, primarul Blajului.

Sala va fi finalizată în doi ani de la demararea lucrărilor, finanțarea există, iar dacă lucrările vor decurge corect, va fi ulterior omologată la nivel european. ”Avem o înțelegere verbală cu Federația Română de Volei pe care o vom stabili și în scris, potrivit căreia, în primii 5 ani de la inaugurare, sala polivalentă din Blaj va putea fi folosită de loturile naționale pentru pregătire și meciuri oficiale. Ne dorim ca județul Alba, prin Blaj, să fie capitala voleiului românesc”, a adăugat edilul.