Tagor a lansat faza a doua a complexului Adora Forest din Timișoara

Tagor a anunțat deschiderea rezervărilor pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a doua faze a complexului rezidenţial Adora Forest din Timişoara. Primul bloc cu 107 apartamente este ocupat integral, iar cele 115 apartamente din cadrul celui de-al doilea bloc sunt acum disponibile pentru vânzare, scrie www.tion.ro.

Adora Forest este un ansamblu rezidențial ce va cuprinde 13 blocuri totalizând peste 1100 de apartamente, amplasat în zona de Nord a Timișoarei, în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbravița, chiar lângă Pădurea Verde.

Cladirile sunt organizate în regimul de înalțime P + 11 etaje și beneficiază de cele mai bune dotări și facilități, precum și de finisaje de calitate premium. Cea de-a doua clădire oferă apartamente de 2, 3 și 4 camere, precum și apartamente cu grădină în proprietate pentru unitățile situate la parterul blocului. Clădirile Adora Forest beneficiază de locuri de parcare supraterane și un parc special amenajat cu spaţii verzi şi locuri de joacă, în care vă puteți lăsa copiii să alerge şi să se joace fără griji.

„Noile apartamente ce vor fi construite de Tagor în Timişoara beneficiază de finisaje de înaltă calitate şi de servicii cu valoare adăugată, pe lângă localizarea privilegiată din vecinătatea pădurii. Pentru această fază, preţurile promoţionale pornesc de la 990 de euro/metru pătrat util plus TVA”, a declarat Mihaela Matei, reprezentant de vânzări în cadrul Hitch & Mosher, agenţia exclusivă a proiectului Adora Forest.

În toate proiectele dezvoltatorului imobiliar Tagor, cea de-a doua fază vine cu îmbunătățiri aduse finisajelor, introducând la toate apartamentele aflate în construcție sistemul de încălzire prin pardoseală, care înlocuiește încălzirea clasică cu radiatoare de oțel sau de aluminiu. Încălzirea prin pardoseală este o soluție modernă, care economiseşte energie, este eficientă din punct de vedere al consumului şi nu aduce niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei, Adora Park în Arad și Adora Forest în Timişoara.