Spaniolii de la Mantor încep construcția ansamblului Trastavere din nordul Capitalei

Grupul spaniol imobiliar Mantor începe construcția ansamblului rezidențial Trastevere, un complex de apartamente din zona Bulevardului Erou Iancu Nicolae din Capitală, care necesită o investiție de 6 milioane euro, conform Profit.ro.

Investitorii au primit în luna august avizul pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului rezidențial, care se va întinde pe o suprafață de aproximativ 6.000 metri pătrați. Ansamblul reprezintă primul proiect rezidențial al Mantor în regim de dezvoltator. Trastevere va avea un regim de înălțime de P+6, format din 54 de apartamente.

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în 2015. Prezent pe piața din România, grupul are 4 divizii: Dezvoltare Imobiliară, Antreprenor General, Amenajări interioare, Property și Facility Management. Recent, dezvoltatorul a livrat un cămin privat pentru studenții din București. Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 metri pătrați în Spania și România. La momentul de față, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane euro + TVA: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești, conform sursei citate.