Noua strategie One United Properties: proiecte rezidențiale exclusiviste de dimensiune mai mică

One United Properties a anunțat dezvoltarea unei noi divizii, NEO, care va avea ca focus proiectele rezidențiale exclusiviste de dimensiune mai mică decât ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum clădiri de blocuri cu 4-6 etaje sau construcții pe suprafețe de teren de 2.000-3.000 de metri pătrați, dar realizate la aceleași standarde superioare de calitate.

NEO va fi condusă de Octavian Avrămoiu și Cătălin Scripcaru, acționari cu 30% în noul proiect, alături de One United Properties. Divizia va avea în portofoliu ansambluri rezidențiale exclusiviste atât în București, cât și pe litoral.

„Compania a fost înființată în luna august a acestui an și deja avem achiziționate primele trei locații: NEO Floreasca Lake, pe marginea lacului Floreasca, lângă One Herăstrău Park, unde vom dezvolta aproximativ 50 de apartamente, NEO Timpuri Noi, unde avem în plan aproximativ 90 de apartamente și NEO Mamaia, chiar pe plajă, în nordul stațiunii, proiect pentru care avem în plan aproximativ 40 de apartamente”, a declarat Octavian Avrămoiu, Managing Director NEO.

La rândul său, Cătălin Scripcaru, Managing Director NEO, a declarat că pe lângă cele trei locații deja existente în portofoliul NEO, sunt bugetate altele trei, tot pe segmentul premium, pe care compania dorește fie să le achiziționeze, fie să le includă în partneriate cu proprietarii terenurilor care pot primi în schimbul acestora apartamente din portofoliul One United Properties.

Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties și este un proiect care se va alinia standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidențiale din portofoliu. Această linie de business își propune să valorifice potențialul unui segment relativ neexploatat până acum și să dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste.