Drogerie market construiește un sediu nou la Timișoara, investiție de 13 milioane de euro

Retailerul german Drogerie market (dm) va construi un sediu nou în Calea Șagului, din Timișoara, pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, scrie Adevărul. Investiţia se ridică la 13 milioane de euro.

“Au ales locaţia din sudul Timişoarei, care va face diferenţa, pentru că acum toată lumea se concentrează în partea de nord, unde este autostrada. Dar şi partea de sud va fi conectată la un moment dat cu autostrada şi cu centura, spre Serbia”, a spus Nicolae Robu, primarul Timişoara, cel care a anunţat investiţia demarată de grupul dm. Sediul central dm din Timişoara este direct responsabil de toate filialele din România. Momentan, cei 60 de angajaţi lucrează în departamentele de Achiziţii şi Marketing, Expansiune, Resurse umane, Finanţe şi Controlling, IT şi Logistică.

Dm are şapte magazine în Timişoara şi 88 în toată România. Dm este una dintre cele mai importante reţele de magazine specializate în produse beauty -wellness, care a adus în România mărcile proprii Balea, Babylove şi Sundance.