Amicii Building ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița

Amicii Building construiește un ansamblu rezidențial pe str. Constantin Brăiloiu din Bistrița, compus din trei blocuri, cu 33 de apartamente, scrie Bistrițeanul. “Am gândit un ansamblu cu o arhitectură modernă, în care viziunea arhitecților noștri s-a suprapus perfect peste ceea ce știm că își doresc clienții: utilitate ,confort și siguranță. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri termopan cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală” – a declarat incg. Nicu Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Proiectul arhitectural este unul special, cu apartamente generoase, luminoase, pe trei etaje (P+2+ Mansardă). Fiecare bloc va avea 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și balcoane mari. Apartamentele vor avea două sau trei camere și suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați. Fiecare apartament va avea ferestre mari, care vor permite o iluminare naturală pe toată durata zilei, prin geamuri cu sticlă triplă și profil cu șapte camere de cea mai bună calitate marca Geoplast, care asigură o izolare termică și fonică perfectă. Încălzirea tuturor apartamentelor se va face prin pardoseală, iar izolarea blocurilor se face cu vată bazaltică, o soluție mai scumpă, dar mult mai eficientă decât clasicul polistiren.

Fiecare apartament va avea un loc de parcare asigurat, iar tot ansamblul rezidențial va avea parte de o curte generoasă, cu multe spații verzi, unde locatarii să stea cu plăcere, scrie Bistrițeanu. Proictul rezidențial va cuprinde și o grădiniță cu o curte generoasă.