Forte Partners, anunț despre predarea a 6.000 de mp în The Bridge 2

Forte Partners anunță predarea a 6.000 de metri pătrați de spații de birouri în faza a doua a noii clădiri THE BRIDGE către Molson Coors Global Business Services (GBS), centru care oferă servicii globale pentru unul dintre principalii jucători din piața berii, la nivel internațional.

 

”Mutarea în clădirea de birouri The Bridge este o decizie strategică, având în vedere atât planurile noastre de consolidare și extindere a activităților Molson Coors GBS pe piața locală cât și preocuparea pentru confortul si inspirația celor 500 de colegi”, a declarat Willy Dicu, CEO Molson Coors GBS.  ”Noul sediu va fi mult mai mult decât un birou – va fi o experiență, un loc în care preocupările profesionale se îmbină cu pasiunea pentru bere și activități de echipă multi-culturale. Ne bucurăm că am găsit în Forte Partners un partener de încredere, care a creat un spațiu ideal pentru a încuraja interacțiunea și colaborarea formală și informală între colegi, într-un birou foarte bine poziționat și conectat la rețeaua de transport”, a adăugat Willy Dicu.

 

Pentru Molson Coors GBS, spațiul de 6.000 de metri pătrați din faza a doua a THE BRIDGE este al doilea sediu din București, compania urmând să-și continue activitatea și în spațiul de 2.500 de metri pătrați închiriat în zona Pipera. Grupul a deschis în 2017 un centru de servicii în România care deservește operațiuni la nivel global. Echipa a crescut repede, consistent și sustenabil și cuprinde acum specialiști care oferă servicii în domeniul financiar, cel comercial, de producție, distribuție și resurse umane.

 

„Continuăm dezvoltarea fazei a treia a THE BRIDGE și administrarea proiectului, activitate ce va continua până la finalizarea acestuia și încă șase luni de la recepția finală”, a declarat Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „Proiectul THE BRIDGE a atras un nou chiriaș important datorită poziționării și a modului în care a fost gândit, cu grijă pentru comunități și angajați. Fiecare proiect Forte Partners este un micro-univers, în care am încercat și am reușit să adresăm mai multe nevoi. Intotdeauna punem pe primul loc arhitectura și funcționalitatea. Molson Coors GBS a luat în calcul atenția pe care am acordat-o spațiilor comune pentru angajați – de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine, precum și calității aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală”.

 

Tranzacția prin care Molson Coors GBS a închiriat 6.000 de metri pătrați în faza a doua a THE BRIDGE a fost asistată de către compania de consultanță imobiliară Colliers International.

 

„Molson Coors GBS a bazat alegerea The Bridge 2 pe trei factori: o viziune foarte clară asupra evoluției companiei în următorii ani, un set relevant de date colectate de Colliers și un grad ridicat de atenție la nevoile angajaților. La rândul său, proprietarul a știut să ofere mixul optim de chirie și beneficii, astfel încât acest parteneriat să se materializeze și Molson Coors GBS să poată oferi angajaților curenți și viitori unul dintre cele mai prietenoase medii de lucru din București. Lucrurile s-au armonizat la fel de bine și în cazul procesului de amenajare a noilor birouri, în sensul în care echipele de achiziție ale proprietarului și chiriașului, asistate de project managerul nostru, au extras maximul de valoare din bugetele de amenajare”, a declarat Lucian Opriș, Associate Director Office Agency în cadrul Colliers International.

 

Anul trecut, în luna august, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri THE BRIDGE către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018. Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum  UPC, Schlumberger și Medicover.

 

Prima fază a proiectul de birouri THE BRIDGE a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România până la acea dată.