Urban Invest a început construcția primelor 4 blocuri din Urban Plaza, Brașov

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a început lucrările de construcţie a primelor patru blocuri din cadrul noului ansamblu rezidenţial Urban Plaza, care va fi amenajat pe strada Carpaţilor, în locul fostei societăţi Prefa, scrie bzb.ro. Locuințele vor fi gata în octombrie 2020.

Urban Plaza va avea  un centru welness integrat, zone comerciale, de dinning, dar şi un parc de 10.000  de mp, desenat de arhitectul peisagist Gianfranco Paghera.

Conceptul arhitectural a fost gândit de arhitectul Dumitru Dima împreună cu mai mulţi designeri, astfel încât spaţiul să fie optimizat cât mai mult şi să fie cât mai modern. De exemplu, garsonierele sunt compartimentate ingenios şi funcţional, fiind destinate persoanelor dinamice, care au nevoie de o singură cameră spaţioasă. „Provocarea cea mai mare a ţinut de organizarea spaţiului, astfel încât să combine majoritatea funcţiilor într-o compartimentare restrânsă, dar eficientă, păstrând doar lucrurile de care avem nevoie, pentru ca fiecare metru pătrat să fie cu adevărat util. Ştim că fiecare dintre noi are propriul stil de viaţă, am învăţat acest lucru de-a lungul anilor, astfel că încercăm să răspundem dorinţelor clienţilor noştri, a explicat Dana Dumitrescu, director de marketing Urban Invest.