Bergerat Monnoyeur anunță organizarea în România a Roadshow-ul Caterpillar 2019

În ultimii ani, Caterpillar a făcut pași importanți pentru a ajunge cât mai aproape de clienți, pentru a le înțelege nevoile și a le oferi soluții pentru dezvoltarea afacerilor lor. Câteva exemple în acest sens includ producerea de UTV-uri Cat® și de generatoare portabile rezidențiale, oferirea unor game de produse dedicate industriei construcțiilor și lansarea unei noi linii de piese de schimb – YellowmarkTM.

În 2019, Caterpillar vine cu un nou îndemn: LET’S DO THE WORK.

Noua platformă de brand este un efort de conectare cu toți clienții – mici, mari, noi și de bază – în mod constructiv și relevant și de a celebra munca.

”Let’s Do the Work” reprezintă spiritul pe care noi toți – clienți, dealeri, angajați – îl avem în comun. Suntem o comunitate de oameni de acțiune care își fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reală, concretă în lume.

În acest context, Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat® în România, anunță Roadshow-ul Caterpillar 2019 care are loc în perioada 5-11 iunie la Sebeș, Bacău și Mogoșoaia, pentru a rescrie împreună regulile pe șantiere. O gamă extinsă de utilaje, consiliere în alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor și a organizărilor de șantier și folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie, sunt soluţiile Caterpillar care vor fi prezentate în curând în România.

Roadshow-ul Caterpillar oferă oportunitatea de a testa în premieră utilaje Cat Next Generation lansate în 2019 – miniexcavatoarele Cat 301.6 / 301.8 şi excavatorul Cat 336 GC –, precum și utilaje reprezentative testate deja de clienți, noi sau second-hand, precum Buldoexcavatorul 432F2, Buldozerul D6N, Încărcătorul telescopic TH3510D, Încărcător frontal 962M şi tehnologiile inovatoare Cat Grade.

Miniexcavatoarele Cat Next Generation – INSPIRATE DE CLIENȚI.

În cadrul Roadshow-ului 2019 va fi prezentată noua generație de miniexcavatoare de la Caterpillar, inspirate de dumneavoastră – clienții CAT.

Așadar, în luna iunie sunteți așteptați la Roadshow-ul Caterpillar pentru a testa caracteristicile inovatoare ale miniexcavatoarelor hidraulice Cat Next Generation – Cat 301.8 și Cat 301.6. Noile miniexcavatoare Cat sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de mărime 1 – 2 tone. Aceste modele oferă o serie de configurații de bază, permițând clienților să aleagă utilajul cel mai eficient pentru aplicațiile lor, indiferent dacă optează pentru o configurație standard, rază compactă sau braț cu unghi variabil.

Excavatorul Next Generation de 36 de tone – Cat 336 GC – este echipat cu tehnologia Cat Connect integrată, care poate crește eficiența de operare cu până la 45 la sută, comparativ cu operațiunile de nivelare convenționale, și poate spori eficiența consumului de combustibil cu până la 20 la sută, față de modelele precedente.

Pe lângă demonstrațiile cu utilajele Cat, testarea în premieră de echipamente și tehnologii de ultima generație – Cat 301.6 , Cat 301.8, Cat 336 GC și tehnologii Cat Grade – în cadrul Roadshow-ului Caterpillar 2019, veți avea oportunitatea de a întâlni specialiștii Caterpillar și Trimble și echipele locale Bergerat Monnoyeur, Eneria și SITECH. Așadar, vă invităm să participați la cele trei evenimente ale Roadshow-ului din România.

Evenimentele au loc la Sebeș, Balastiera Elis Pavaje pe râul Mureș pe data de 5 iunie; apoi, pe 7 iunie la Bacău, Staţia de Betoane Rustrans, comuna Blăgești; urmând ca Roadshow-ul să se încheie la Mogoșoaia, sediul Bergerat Monnoyeur, pe data de 11 iunie. În fiecare locaţie, între orele 10:00 – 16:00, vor avea lor prezentări și demonstraţii ale beneficiilor soluțiilor propuse de Caterpillar, multe concursuri și premii surpriză oferite de echipele locale.

Pentru a participa și a trăi experiența noilor utilaje si tehnologii menite să rescrie regulile #rewritetherules accesați pagina  https://www.bm-cat.ro/roadshow-caterpillar/ unde vă puteți înscrie pentru unul dintre cele trei evenimente care vor avea loc în România.

Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur găsiți la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

Mai multe detalii despre prezența globală găsiți la: https://www.bm-cat.ro/