Point Development are în lucru 526 apartamente în București

Dezvoltatorul rezidențial Point Development (cunoscut ca Shikun & Binui) are în lucru 526 de apartamente pe segmentele medium-plus și premium în diverse zone ale Bucureștiului, ce vor fi livrate în următorii doi ani.

După 13 ani de prezență pe piața rezidențială românească, când ne-am făcut un renume pentru calitatea locuințelor dezvoltate în ansamblurile City Point și New Point, am luat decizia de a grupa toate proiectele noastre sub brandul de dezvoltator Point Development, deținut de Shikun Binui”, explică Favi Stelian, Managing Director, Point Development, adăugând: ”Avem în lucru 526 de apartamente cu date de livrare până în 2021 și un pipeline extins de 1.263 de unități rezidențiale cu livrări estimate până în 2024.”

 

City Point Aviației – primul ansamblu rezidențial în curs de certificare LEED

Point Development va demara în aceasta vară lucrările de extindere la ansamblul City Point Aviației, aflat în vecinătatea polului de birouri Barbu Văcărescu – Pipera și a mall-ului Promenada. Dezvoltatorul pune pe piață studiouri duble, apartamente cu două și trei camere și apartamente duplex în trei blocuri cu 12 și 18 etaje, cu un total de 407 unități, primele 107 locuințe urmând să fie livrate începând cu 2021. Prima fază a City Point, însumând 215 apartamente este vândută în totalitate din 2017.

Pentru noile faze, dezvoltatorul a gândit un concept adaptat la cerințele locative din prezent, astfel va amenaja un centru SPA destinat locatarilor ansamblului și facilități precum spații verzi și grădini, locuri de joacă și terenuri de sport, iar parcările vor fi amenajate exclusiv în subteran. Totodată, ca o garanție a calității și a viziunii ecologiste, dezvoltatorul va certifica noile blocuri în sistemul LEED de clasificare a clădirilor verzi, o premieră pe piață rezidențială locală.

 

NEW POINT PIPERA – EXTINDEREA PROIECTULUI CU NOI APARTAMENTE ȘI VILE

Datorită succesului de care ansamblul New Point s-a bucurat pe piață, dezvoltatorul a luat decizia de a achiziționa un teren în vecinătate și de a extinde proiectul cu noi tipuri de locuințe. Astfel, dacă inițial erau în plan 6 blocuri cu un total de 408 apartamente în trei faze, dezvoltatorul va dezvolta un total de 600 de apartamente în proiect, adugând și 118 vile. În luna iulie vor fi livrate 136 de unități din faza a doua, cele 136 de apartamente din faza trei urmând să fie finalizate în primăvara anului viitor.

 

GREEN POINT BASARABIA – APARTAMENTE SPAȚIOASE, ÎN APROPIERE DE METROU

Anamsablul rezidențial Green Point va fi dezvoltat pe bvd Basarabia, la intersectia cu strada Ion Shahigian , la 500 m de statia de metrou Costin Georgian și va cuprinde un total de 800 de apartamente în apropierea unor puncte de interes precum Arena Națională sau Mega Mall. Mixul cuprinde de la apartamente tip studio cu suprafețe utile de 42 mp, până la apartamente de patru camere cu suprafețe de 120 mp și terase generoase. Prima fază, însumând 147 de apartamente este în lucru și va fi livrată în primăvara 2021.