Proiectarea și execuția lotului 4 din sectorul de Centură Nord au fost scoase la licitație

CNAIR a anunțat că a fost publicată în SICAP procedura de achiziție publică în vederea atribuirii contractului „Proiectare și Execuție „Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900”, Sector Centură Nord, km 0+000 – km 52+770, Lot 4: km 47+600 – km 52+070”

La începutul acestei săptămâni,  CNAIR a semnat contractul de execuție lucrări aferent proiectului „Modernizarea centurii rutiere a Municipiului București între A1 – DN 7 si DN 2 – A2: sector DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750)” cu Antreprenorul desemnat câștigător, TIRRENA SCAVI S.p.A.

Din acest moment, împreună cu responsabilii de proiecte din companie, voi urmări cu atenție mobilizarea din teren a constructorilor, respectarea cu strictete a calendarelor de execuție și nu voi accepta abateri și întârzieri nejustificate. Modernizarea centurii capitalei este un proiect așteptat de noi toți, un proiect important pentru dezvotarea economico – socială a Bucureștiului șia Zonei Metropolitane. După prima săptămână de activitate în CNAIR, am constatat o implicare superficială în desfășurarea procedurilor de evaluare a ofertelor. În consecință, am luat decizia ca din acest moment membrii comisiilor de evaluare să se ocupe exclusiv de finalizarea acestor proceduriAceasta va fi activitatea lor timp de 8 ore zilnic și chiar mai mult dacă este nevoie. a declarat Mariana Ioniță, Directorul General al CNAIR.