Kaufland va construi un magazin pe un teren ce a aparținut Rulmenți Bârlad

Kaufland România va construi un magazin pe un teren ce a aparținut Rulmenți Bârlad. Tranzacția imobiliară dintre cele două părți a fost parafată la sfârșitul săptămânii trecute, scrie Estnews.

Este vorba despre un teren de aproximativ patru hectare situat în partea dinspre oraș a Bârladului, valoarea contractului de vânzare-cumpărare fiind de ordinul milioanelor de euro. Tranzacția a fost perfectată între SC Rulmenți Bârlad și Kaufland România.

”Vor demara lucrările și se va construi un magazin Kaufland ca la Vaslui. Prin această tranzacție am redat către oraș un teren important, iar după finalizarea investiției putem spune că aici va fi un al doilea centru al orașului. Prin urmare. și municipiul Bârlad a intrat pe lista marilor investiții, iar consultanța juridică a acestei tranzacții a fost gestionată de mine”, a declarat Traian Isăilă, avocat care s-a ocupat de partea juridică a tranzacției.

Terenul pe care se va dezvolta centrul comercial nu mai era utilizat de multă vreme, și reprezintă doar o mică parte din cele 114 hectare, suprafață pe care se întinde Rulmenți Bârlad.

”Acest teren nu era folosit, iar pe el sunt situate clădiri care la rândul lor nu mai sunt utilizate. Dintr-un imobil pasiv, prin această vânzare terenul va fi un loc util comunității, se vor crea noi locuri de muncă, vor crește schimburile de mărfuri etc. Noi, cei din echipa de la Rulmenți, am urmărit să obținem un preț bun”, a mai spus Isăilă, citat de publicația amintită.