Hercesa va dezvolta o nouă fază din Stellaris Residencias

Hercesa România va dezvolta o  nouă fază a proiectului Stellaris Residencias în cartierul Drumul Taberei, conform unui comunicat de presă al Libra Internet Bank, banca care va oferi o parte de finanțare.

„Această nouă colaborare dintre Libra Internet Bank şi Hercesa România este ceva firesc, având în vedere că suntem la al 12-lea contract de finanţare pe care îl semnăm împreună. Astfel de colaborări pe termen lung demonstrează calitatea serviciilor pe care Libra Internet Bank le oferă partenerilor din Real Estate, unul dintre domeniile în care ne-am specializat în ultimii 9 ani”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

„Stellaris Residencias va aduce un suflu nou în Bucureşti şi sunt mândru că Hercesa demarează această investiţie majoră, care va contribui semnificativ la evoluţia şi transformarea zonei Ghencea într-unul din polurile rezidenţiale moderne ale capitalei. În Stellaris Residencias armonizăm design, calitate şi preţuri accesibile, continuându-ne astfel implicarea pe termen lung în România, cu proiecte imobiliare la standarde de calitate şi design excelente”, spune Alejandro Solano Gallego, Director General Hercesa International.

Potrivit sursei citate, proiectul Stellaris va cuprinde peste 4.500 de apartamente şi reprezintă o investiţie de 59 de milioane de euro. Prima fază a Stellaris Residencias, lansată deja în construcţie, va avea 482 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Primele locuinţe vor fi predate clienţilor în ultimul trimestru din 2024.

Grupul Hercesa, dezvoltatorul proiectului Stellaris, va investi şi în dezvoltarea infrastructurii rutiere din proximitatea proiectului. Este vorba despre o şosea cu două benzi pe sens, deschisă circulaţiei publice şi transport public asigurat printr-o linie de autobuz. Şoseaua de 2,7 kilometri – din care primii 400 de metri sunt deja realizaţi – va face legătura între intersecţia Bulevardul Ghencea cu Strada Braşov şi magazinul de bricolaj din zonă. De asemenea, Hercesa va construi reţele complete de gaz, canalizare, apă, electricitate şi iluminat public.