Hercesa România a vândut 30% din prima etapă a Fazei 1 a Stellaris Residencias

Hercesa România, parte a Hercesa International, anunță că  a vândut peste 30% din cele 129 de apartamente ale primei etape din Faza 1 a Stellaris Residencias, proiectul pe care compania îl dezvoltă în sectorul 6 al Bucureștiului, lângă Stadionul Steaua.

Avansăm conform graficului cu lucrările de construcție pe care le-am demarat în luna iunie a acestui an și am ajuns la 25% cu execuția structurii de rezistență la prima clădire a proiectului”, a declarat Romeo Ghica, manager de operațiuni în cadrul Hercesa România. „În ultimele luni, perioadă în care dobânzile bancare s-au stabilizat și inflația a scăzut la valori cu o singură cifră, am remarcat un apetit crescut pentru achiziții al cumpărătorilor de apartamente. Cererea cea mai mare este pentru locuințe cu trei camere, urmate de cele cu două și patru camere și vine în proporție de 90% din partea clienților care doresc să cumpere pentru locuire”, a adăugat Romeo Ghica.

Stellaris Residencias, al doilea proiect rezidențial de anvergură dezvoltat de Hercesa România în București, după Vivenda Residencias, este destinat segmentului mediu al pieței rezidențiale și va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima fază a Stellaris Residencias presupune o investiție de 59 de milioane de euro, va fi construită în patru etape, va cuprinde 482 de apartamente și are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2024

În această perioadă, oferim clienților noștri posibilitatea de a beneficia de consultanța și asistența arhitecților care au proiectat Stellaris Residencias în privința compartimentării și amenajării apartamentelor, în anumite limite determinate de soluția constructivă. În plus, finisajele apartamentelor pot fi personalizate în timpul unei vizite în showroom, fără costuri suplimentare, în funcție de opțiunile disponibile”, a explicat Cornel Itu, director de vânzări în cadrul Hercesa România.

Apartamentele din prima fază a Stellaris Residencias dispun de terase generoase, parcări subterane, încălzire prin pardoseală, centrale termice individuale, aer condiționat preinstalat în sufragerie.

Amplasată într-o zonă cu acces facil la mijloacele de transport în comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unități de învățământ și centre comerciale, prima fază a Stellaris Residencias va beneficia de facilități precum 3.000 de metri pătrați de spații verzi,

terenuri de baschet, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidenților. În plus, proiectul include construirea de infrastructură rutieră și educațională: 2,7 kilometri de străzi, o grădiniță și o școală cu clasele I-VIII.