Hercesa a început construcția la a treia fază a proiectului rezidențial Vivenda Residencias

Compania spaniolă Hercesa va demara lucrările la primul bloc din cea de-a treia fază a ansamblului rezidenţial Vivenda Residencias, amplasat pe terenul fostei fabrici de pâine Titan.
Faza a treia va cuprinde 132 de apartamente, situate în două blocuri şi presupune o investiţie totală de 14 milioane de euro. Termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017. Construcţia celui de-al doilea bloc se intenţionează a fi începută, la rândul ei, în cursul anului 2016.

Există trei variante de personalizare, fără costuri suplimentare, a apartamentelor: sunt disponibile trei variante de finisaje la parchet, vopsea lavabilă şi uşi.

Preţurile locuinţelor din Vivenda Residencias sunt: 57.512 euro plus TVA 5% pentru apartamentele cu două camere, 86.213 euro plus TVA 5% pentru locuinţele cu trei camere şi 99.948 de euro plus TVA 5% în cazul apartamentelor cu patru camere. Preţurile includ un loc de parcare şi o boxă.

Hercesa pune la dispoziţia locuitorilor din Vivenda Residencias o serie de servicii post-vânzare: garanţii pe care compania le oferă clientului că va primi locuinţa în cele mai bune condiţii şi remedierea în cel mai scurt timp posibil a eventualelor deficienţe ale apartamentului, precum şi sprijin şi asistenţă tehnică după expirarea perioadei de garanţie.

Hercesa și-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziționarea clădirii Cișmigiu, situată în centrul orașului București. În urma unui complex proces de reabilitate desfășurat de Hercesa, clădirea Cișmigiu și-a reluat activitatea de hotel de lux cu spații comerciale la parter, printre colaboratori care își desfășoară activitatea în acest amplasament numărându-se Institutul Cervantes și Librăria Humanitas.