Prima Heights va termina în toamna anului 2017 prima fază a proiectului Top City din Braşov

Dezvoltatorul imobiliar Prima Heights, deţinut de firmele israeliene Solomon Holdings şi Terra Investments, a demarat la finele anului trecut construcţia a două noi blocuri din prima fază a ansamblului rezidenţial Top City, anunţă www.bzb.ro. Deja, au fost livrate primele două blocuri din ansamblu încă din toamna anului trecut. 71 de apartamente sunt gata, iar 60 dintre acestea au fost vândute.

Conform sursei citate, prima fază a proiectului, care va cuprinde şase blocuri cu peste 230 de locuinţe, va fi finalizată în toamna lui 2017 şi necesită investiţii de 12 milioane de euro.
Proiectul, evaluat la aproximativ 65 de milioane de euro, va avea, în final, 1.500 de locuinţe, pe o suprafaţă totală de 45.000 de metri pătraţi, urmând să fie construite 22 de clădiri de 8,10 şi 11 etaje.

Apartamentele de două camere vor avea o suprafaţă de 54 – 57 de metri pătraţi, iar penthouse-urile între 87 şi 117 metri pătraţi.

Cartierul va beneficia şi de un parc, cu alei largi, statui şi fântâni arteziene. De asemenea, vor fi amenajate zone de relaxare dedicate adulţilor – spa, sală de fitness, piscină, dar şi copiilor – grădiniţe, centre de zi şi spaţii de joacă. Proiectul Top City prevede şi spaţii pentru magazine şi soluţii inteligente pentru birouri, acestea fiind amplasate pe laturile exterioare ale complexului.