Cel mai mare complex de birouri din Cluj-Napoca se extinde

Complexul de birouri The Office din Cluj-Napoca, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI şi de antreprenorul Ovidiu Şandor, a intrat în etapa a treia de dezvoltare şi până în vara anului 2017 va mai adauga o suprafaţă de 18.500 de metri pătraţi.

„Lucrările de construcţii pentru etapa a treia a proiectului The Office au fost demarate, într-un context economic favorabil, în care Cluj-Napoca atrage şi oferă în continuare oportunităţi de dezvoltare a afacerilor, în special în industria IT. Vom continua colaborarea cu ACI Cluj şi pentru ultima etapă a proiectului’“, au declarat dezvoltatorii proiectului The Office.

“Cu o suprafaţă închiriabilă de 59.185 mp, The Office este primul complex de birouri din Transilvania care respectă cu adevărat standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică, fiind certificat BREEAM Excellent”, subliniază Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

Complexul a fost inaugurat în urmă cu circa doi ani. Cei 21.273 mp închiriabili livraţi în prima fază a proiectului sunt ocupați în totalitate, în vreme ce suprafaţa de 19.412 mp aferenă celei de-a doua faze inaugurată în urmă cu două luni este închiriată în proporţie de 83%, purtându-se discuții avansate pe suprafețele rămase neocupate. “În ceea ce priveşte a treia etapă, deşi lucrările abia încep, 30% din suprafeţele ce vor fi livrate la jumătatea anului viitor, sunt deja închiriate. În prezent, au loc discuţii avansate cu firme care doresc să se extindă dar şi cu multe companii noi.”, completează Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI.

“The Office” Cluj-Napoca este principalul complex de birouri de clasa A situat în zona centrală a oraşului Cluj – Napoca. În final complexul va oferi companiilor o suprafață totală închiriabilă de 59.185 mp și multiple facilități de operare. Numărul persoanelor care îşi vor desfăşura activitatea în “The Office” Cluj-Napoca va depăşi 5.000 de angajați în anul 2017. Printre companiile găzduite se numără National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.