Un nou chiriaş în Floreasca Tower. Vitalis Consulting a semnat pe 5 ani

Una dintre cele mai renumite companii locale de consultanță în construcții din ultima perioadă, Vitalis Consulting, se va muta spre finele acestei luni la etajul 11 al clădirii de birouri Floreasca Tower partea B, situată lângă mall-ul Promenada din Bucureşti, indică un document consultat de revista Constructiv.

Contractul a fost semnat pe o perioadă de 5 ani iar suprafaţa închiriată este de 214 metri pătraţi.

Vitalis se alătură astfel unor chiriaşi precum Raiffeisen Evolution, Gorenje Romania, Avnet, Computas, DIOR, DKV, ERGO Insurance, Romenergo sau Travelart în clădirea din care s-a relocat de curând Oracle.

Potrivit informaţiilor Constructiv, în această clădire, chiria solicitată este în jur de 13-15 euro / mp dar variază în funcţie de suprafaţa închiriată.

Revenind la Vitalis, să amintim pe scurt că firma a manageriat în ultimii doi ani lucrările de construcție pentru Hotelul Mercure București, Hotelul Ramada din Craiova şi primul hotel Park Inn by Radisson Blu din București dar a coordonat şi faza a II-a din marele proiect Greenfield Residence din București, care a fost început în 2014 și numără deja 26 de blocuri de locuințe P+5 E finalizate și alte 21 de blocuri în fază de pre-constructie, complexul fiind în continuă dezvoltare. Acestea sunt însă doar câteva dintre proiectele mai recente din portofoliul Vitalis Consulting.

Înfiinţată în urmă cu 10 ani, Vitalis a ajuns să ofere în prezent servicii de consultanță în construcții de la Project management și Cost Management, dirigenție de șantier, supervizare șantier, servicii de SSM la servicii de monitorizare pentru bancă, due diligence tehnic, certificare energetică şi altele.

Compania, al cărui director general este Florin Popa, a avut anul trecut o cifră de afaceri de două milioane de euro şi 55 de angajați.