Primele apartamente din Citta’ Residential Park vor fi finalizate în luna octombrie

Primele 180 de apartamente din proiectul rezidenţial Citta’ Residential Park, dezvoltat de compania italiană Nusco în cartierul bucureştean Pantelimon, vor fi gata în octombrie 2016, conform firmei de project management Vitalis Con­sulting.

Lucrările de construcţie au început în toamna anului 2015. Citta ‘Residential Park, un proiect rezidenţial în valoare de 13 milioane de euro, oferă apartamente cu două şi trei camere. Toate apartamentele vor fi finanţate prin programul Prima Casă. Localizat în Bucureşti, în zona intersecţiei Basarabia cu Pantelimon, complexul rezidenţial va fi format din patru clădiri cu 11 etaje care curînd 374 de apartamente.

Proiectul va fi dezvoltat în două faze, cu două blocuri de 11 etaje în prima faza şi un total de 465 de locuri de parcare, amplasate atât în subteran, cât şi în suprateran.

În cadrul acestui proiect Vitalis Consulting a alocat 4 profesionişti pentru a oferi servicii de Project and Cost Managements Services, Site Management, Site Inspector Services, cât şi Health and Safety Services.

Citta ‘Residential Park este al doilea proiect coordonat de Vitalis Consulting pentru Nusco Group, alături de Nusco Residential Park, un proiect rezidenţial cu 42 de unităţi.