Straco și Comnord au rămas constructorii pasajului suprateran de la Domnești

Construcţia pasajului suprateran de pe Centura Bucureşti-Domneşti intră în linie dreaptă după ce CNADNR a respins contestaţiile depuse de firmele S.C. Drumuri şi Poduri Gheorgheni S.R.L. şi Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A. legate de atribuirea contractului de construcţie a pasajului suprateran de la pe Centura Bucureşti-Domneşti şi a păstrat decizia iniţială.

Astfel, construcţia va fi continuată de asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L, iar costul construcției va fi de 91.552.381, 90 lei.

Licitaţia pentru pentru pasajul de la Domenști a fost lansată în martie 2015, cu mari întârzieri. Pasajul are o lungime de circa 258 de metri şi va fi sub formă unui sens giratoriu suprateran, deasupra actualei Şosele de Centură. “Contractul va avea o durata de implementare de 51 luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie şi 24 luni perioada de notificare a defectelor”, preciza CNADNR într-un comunicat remis HotNews.ro.