Maurer Imobiliare ridică la Brașov un nou ansamblu rezidențial – Maurer Residence

Compania Maurer Imobiliare, deținută de omul de afaceri Simon Maurer, a anunțat că un nou ansamblu rezidențial a trecut de la stadiul de proiect la cel de implementare. „Cel mai recent proiect este ansamblul rezidenţial Maurer Residence, care reprezintă soluţia perfectă pentru cei care caută apartamente de vânzare Braşov 3 camere, dar şi pentru persoanele aflate în căutarea de garsoniere sau apartamente cu două camere”, se arată într-un comunicat de presă.

Acest nou ansamblu rezidenţial este situat în unul dintre punctele cheie ale Braşovului – zona Tractorul, pe o suprafaţă de 3,6 hectare. Maurer Residence va oferi 750 de locuinţe, în 14 imobile cu 8, 6 sau 4 etaje. Apartamentele vor fi amenajate diversificat: garsoniere, apartamente de tip studio sau duplex, apartamente cu două, trei sau patru camere, întocmai pentru a mulţumi orice familie aflată în căutarea celei mai potrivite locuinţe.

Proiectul dezvoltat în una din zonele cheie ale Braşovului oferă tuturor proprietarilor multiple facilităţi. Cei aflaţi în căutarea de apartamente de vânzare Braşov 3 camere, 2 camere, garsoniere sau de tip studio pot găsi varianta ideală, caracterizată şi de avantajele enumerate în continuare.

Zona rezidenţială nouă este situată la 8 minute de centrul oraşului Braşov. La doar 5 minute distanţă, există grădiniţe şi şcoli generale, dar şi locuri de joacă amenajate special. Tot în apropierea ansamblului rezidenţial se află şi centrele comerciale importante, dar şi clinici private, farmacii, reprezentanţe auto, benzinării sau biserici.