Wallberg Properties începe construcția celui de-al doilea bloc din ansamblul Sunnyville Garden, Brașov

Compania Wallberg Properties a anunțat lansarea construcţiei celui de-al doilea bloc din ansamblului – Sunnyville Garden, având în vedere că prima clădire este aproape finalizată şi vândută în proporţie de 90%, scrie www.bzb.ro. Imobilul va avea 11 nivele, 97 de unităţi locative, de la studiouri la apartamente cu 4 camere. În plus, va dispune de faţade verzi cu grădini verticale, un nucleu de verde care se revarsă în arhitectura clădirii.

„Fiecare dintre noi este unic, suntem aproape 300 de mii de braşoveni unici, dar blocurile în care trăim arată la fel, ne uniformizează. În mod cert calitatea e importantă, noi la Sunnyville am dus calitatea la cel mai înalt nivel, dar nu e o trăsătură suficient de diferenţiatoare pentru clienţii noştri care apreciază stilul şi unicitatea. Aşadar, am ales să le ieşim în întâmpinare, să adăugăm acel «ceva» clădirilor pe care le construim, o trăsătură care nu ţine de calitate sau ergonomie, dar care face o clădire să fie extraordinară, un simbol în oraş. De aceea nu am proiectat un banal Sunnyville 2 ci vă oferim Sunnyville Garden”, declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.

Investiția în complexul Sunnyville se ridică la 21,3 milioane de euro. Complexul este construit în locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii. Lucrările de construcţie au început anul trecut, proiectul urmând a fi dezvoltat în 4 etape, în perioada 2016 – 2020, în funcţie de ritmul de absorbţie al pieţei. Sunnyville Braşov este amplasat pe un teren în suprafaţă de 8.800 de metri pătraţi, este format din 4 clădiri cu un număr total de 340 de apartamente. Primele 83 de apartamente vor fi livrate la cheie la finalul acestui an.
Grupul de companii Wallberg Properties este controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar şi are în portofoliu, de la fondare (anul 2004) şi până în prezent, peste 100.000 de metri pătraţi de proiecte rezidenţiale în Arad, Cluj şi Braşov. Investiţiile Wallberg Properties depăşesc 40 de milioane de euro, fiind unul din cei mai importanţi dezvoltatori pe segmentul premium din vestul ţării.