CTPark Bucharest anunță un nou rezident – FAN Courier

CTPark Bucharest găzduiește un nou rezident începând din luna septembrie. Este vorba despre FAN Courier . CTPark a închiriat o suprafață de approx. 2,000 mp în parc într-una dintre recent lansatele unități de dimensiuni mici Premium Business Units, care se adresează antreprenorilor și companiilor care vor să aibă servicii complete la îndemână în parc și să beneficieze de spații moderne între 1,000 și 3,000 mp. Premium Business Units sunt spații flexibile și multifuncționale incluzând birouri, showroom și depozit, sub un singur acoperiș, și sunt perfecte pentru producție, laboratoare, și start up-uri.

”Ne bucură faptul că FAN Courier a ales să fie rezident al CTPark Bucharest și credem că este benefic pentru ambele părți. FAN Courier își poate deservi mai eficient clienții dintre care o parte sunt deja rezidenți în parc. Pentru CTP FAN reprezintă tipul de companie care creează sinergii importante pentru cei care își au deja sediile în parcul nostru – la numai câțiva km de București -, și se încadrează perfect în noul concept de Premium Business Units pe care pe care tocmai l-am lansat”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP în România.

CTPark Bucharest beneficiază de o amplasare excelentă, foarte aproape de șoseaua de centură a capitalei și cu acces foarte bun la autostrada A1, oferind o rută rapidă atât sper cea mai populată zona a Bucureștiului, cât și spre restul țării. Rezidenții parcului beneficiază de o suită largă de servicii în parc de la cantină și restaurant și până la servicii medicale, și mentenanță 24/7. Clădirile noi livrate în parc sunt construite după cele mai înalte standarde ceea ce le face foarte eficiente energetic, ceea ce reduce costul operațional – un mare avantaj, în special pentru acești clienți cu spații de dimensiuni reduse.

“Considerăm că întreprinderile mici, unitățile de producție, companiile care au nevoie de un spațiu relativ mic merită să-și dezvolte activitatea în spații curate, moderne, care să le ofere costuri mici ale utilităților și posibilitatea de a atrage forță de muncă de bună calitate. Pentu cine vrea să se concentreze pe business și să lase CTP să aibă grijă de spații și problemele de mentenanță, Premium Business Spaces este soluția perfectă. ”, a adăugat Andrei Koszti, Director Regional de vânzări CTP.