Washington Residence Bitcoin

Romania Sotheby’s International Realty promovează prima proprietate pe segmentul de lux din România care se poate tranzacționa cu Bitcoin

Proprietatea constă într-un splendid și spațios penthouse amplasat în cadrul Washington Residence din București. Dezvoltare relativ nouă, Washington Residence are avantajele unei poziționări excelente în zona Dorobanți (unul dintre cele mai căutate cartiere din București), precum și o zonă cu densitate redusă, cu atmosferă liniștită, deși situată în centrul orașului. Proprietarul penthouse-ului, îndrăgostit de artă, a investit deopotrivă în finisaje și tehnologie de ultimă generație, dar și în design-ul proprietății, un pop-art fermecător și fără cusur, ce unește stilistic toate suprafețele imobilului.

Prețul de listare este 1,750,000 Euro. (Penthouse în stilul pop-art)

Sotheby’s International Realty și-a asumat un angajament pe termen lung de a inova și adopta cele mai performante tehnologii. Experiența cumpărării cunoaște un tot mai larg și mai accesibil cadru de vizualizare virtuală, se realizează noi forme de conținut interactiv cu ajutorul videoclipurilor, a tehnologiilor de realitate virtuală și ”live streaming”, totodată inovația intervine și în cazul instrumentelor de tranzacționare.

Sotheby’s International Realty a intermediat încă din 2017 pe piața din Statele Unite ale Americii tranzacții care au permis plata cu Bitcoin. Dat fiind că această metodă de plată a început să fie acceptată și într-alte piețe imobiliare europene, anunță prima proprietate de lux din România al cărei proprietar acceptă plata cu Bitcoin.

Suntem foarte mândri să fim parte a unui grup care este deschizător de drumuri, și prin investițiile începute chiar și cu mai mult de 10 ani în urmă, compania poate oferi clienților săi asistență chiar și în domeniile mai sofisticate” a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty a intrat pe piaţa românească în iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie înființată în anul 2014 și care a aparţinut grupului Artmark – cea mai mare platformă de promovare culturală din piața românească de artă. Romania Sotheby’s International Realty este specializată în tranzacționarea de proprietăţi istorice şi de lux, şi oferă expunere la nivel global proprietăţilor remarcabile din România. De asemenea, clienții locali ai companiei pot accesa un portofoliu impresionant de proprietăți din rețeaua globală a Sotheby’s International Realty.