Se deschide cel mai mare centru wellness din Europa

Joi, 14 ianuarie, Therme Bucuresti, cel mai mare centru de welness şi relaxare bazat pe ape termale , va fi deschis Baloteşti, în apropiere de Bucureşti.

Complexul are o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Acesta este cel mai mare centru wellness construit de la zero din Europa, conform oficialilor Therme.

Investiţia s-a ridicat la circa 50 milioane de euro şi a fost realizată de A-Heat Group, cu sediul la Viena. ” Aşteptăm 800.000- 1 milion de vizitatori anual”, a spus Stelian Iacob, administratorul Therme Bucureşti.

Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine va fi de 33 grade Celsius, iar cea a aerului între 29 şi 30 grade Celsius.

Zona Galaxy deţine cel mai spectaculos sistem de tobogane indoor din Centrul şi Sud-Estul Europei. Lungimea totală a acestora este de 1,5 kilometri, iar zonele de plecare au o înălţime de până la 14 metri, ele fiind concepute pentru a oferi multiple ocazii de entertainment pentru toate varstele. Zona cuprinde 16 tobogane, dintre care 7 pentru copii, 2 tobogane care ‘străpung’ acoperişul clădirii, tobogane interactive cu jocuri de lumini sau ‘Racer’, unde pot concura până la 3 participanţi simultan, precum şi ‘Crazy River’, cu un volum de apă de peste 2.500 mc/oră.