Construcția Centrului de Agrement din Poiana Braşov a fost terminată

Construcţia la Centrului de Agrement din Poiana Braşov a fost terminată, iar reprezentanţii Primăriei vor începe recepţia lucrărilor, scrie www.bzb.ro. Valoarea totală a proiectului este de 44,48 milioane lei (fără TVA) şi a beneficiat de finanţare nerambursabilă de 50% din fonduri europene obţinute prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Centrul, care este construit pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi va avea opt piste profesioniste de bowling, trei mese biliard, două piste minibowling, jocuri pentru copii, jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochey, minifotbal şi minibaschet, dar şi o sală de căţărare cu suprafaţa de 250 mp, având pereţi de escaladă pentru trei tipuri de dificultate şi capacitatea de 10 persoane simultan şi o sală minigolf cu 9 module, având capacitatea de 50 de persoane.

Totodată, în cadrul centrului va exista o sală multifuncţională cu capacitatea de 246 persoane, dar şi un spaţiu expoziţie de 345 mp. Construcția a fost finalizată de Energoconstruct 97 din Zărneşti